Дизайнерски проект на апартамент

0

DCIM100GOPROGOPR1122.JPG

Малко хора знаят, че дизайнерският проект на апартамент играе решаваща роля за това дали ]e ви харесва ремонтът. В крайна сметка, колкото и да се опитвате да предвидите всичко на око, това няма да работи. Завършването на апартаменти до ключ с преустройство е толкова трудна задача, колкото изграждането на къща. Да не правиш къща без проект?! Така че защо тогава има желание да се пренебрегне проектa за интериорен дизайн?! Но дори и да нямате такова желание, няма да е излишно да научите за тънкостите на процеса. Малко хора говорят за тях.

И за да бъда напълно честен, не всички интериорни дизайнери знаят как да направят перфектния дизайн на апартамент за едно семейство. Има много шаблони и клишета, а истинските проекти, създадени от нулата, са изключително редки, но все пак съществуват.

Каним Ви в  Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” . От 2010 г. се занимаваме с това, че извършваме безупречен качествен ремонт на апартаменти според дизайнерски проект с всякаква сложност. Още повече, че се обръщате към нас веднага щом имате желание за извършване на модерен ремонт. И ние поемаме организацията на процеса от нулата и до ключ. Сега ви каним да научите повече за това как трябва да се случи това.

Какъв вид ремонт на апартамент ви предлага Ем Строй Ремонти?

 

Ние сме специализирани в извършването на елитни ремонти на апартаменти, а също така извършваме безупречно качество на ремонт в апартаменти от бизнес класа. Между другото, в по-голямата си част това се отнася за новите жилищни комплекси в София. Но също така нашето студио за интериорен дизайн е едно от малкото, които изпълняват ремонти от нулата и до ключ на стари апартаменти.

Малко хора искат да се заемат с тази работа по принцип, страхувайки се от сложни споразумения и проблемни структури и комуникации. Ние не се страхуваме, защото знаем как да направим проучване на инженерни системи, стени, подове, тавани, за да съхраним, ако е възможно, тайнствения дъх на миналото в цялото му величие. Това се отнася например за гипсови корнизи на тавана или зидарията на стара камина в хола. В крайна сметка можете да разрушите и унищожите всичко или можете хармонично да се впишете в нов интериор.

Важно е да отбележим , че ние извършваме проектирането и ремонта сами. Тоест, всички  специалисти на „Ем Строй Ремонти” са служители на пълен работен ден и имат тясна специализация. Нашият електротехник не полага мраморни подове, а нашият шпакловчик не монтира канализационни тръби. Всеки трябва да е майстор на занаята си. Само по този начин очакванията и реалността ще съвпаднат и ще останете много доволни от избора на фирма за основен ремонт на апартаменти в София.

 

В какъв стил да направите проект за интериорен дизайн на апартамент

 

Днес няма ясно разделение между стиловете, ясна граница. Не че всичко е смесено, просто се счита за нормално и дори желателно да се комбинират елементи от няколко стила в рамките на един проект. Преди време беше неприемливо, но днес всичко се промени.

Сега класическият интериор може да бъде допълнен с елементи от стил Hi-Tech, а Art Nouveau е украсен с Art Deco. Основното е, че  дизайнерският проект отговаря на съвременните стандарти. Това е много по-важно. И само за това, което отличава модерния ремонт от остарелия, бих искал да кажа няколко думи.

 

Каква е разликата между модерните ремонти на апартаменти и тези, които са загубили своята релевантност

 

  • Невъзможно е да се претрупа пространството. Това важи и за масивни завеси (потенциални прахоуловители) и мебели, които не носят никакво функционално натоварване. Разбира се, говорим за декор, чиято релевантност се определя от много строги критерии.
  • Много светлина. Първо, естествената светлина трябва да преминава добре през отворите на прозорците. Вече споменахме, че обемните завеси се превърнаха в истинска анти-тенденция. На второ място, изкуствената светлина трябва да бъде сложна и разнообразна. Времената, когато таванният полилей беше разположен в центъра и това беше всичко, отминаха. Сега светлината идва отвсякъде. Това са осветени стенни панели, осветени первази и стенни, подови и настолни лампи. Но всичко това не е разположено произволно, а съответства на функционалните зони в помещението.
  • Ремонтът на апартамент (дизайнерски решения) вече не предполага ясно разделение на топли и студени нюанси, използвани в интериора. Преди това дори не се опитваха да комбинират сива и бежова палитра. Днес те перфектно съжителстват и се допълват взаимно.
  • Предимно вградените мебели се монтират не само в кухнята, но и в спалнята, хола, коридора. Той е по-функционален и естетичен, тъй като страничните части на шкафовете не се виждат и няма ясна граница между декорация и мебели. То сякаш се слива с него, разтваря се в стаята и улеснява възприемането му.

 

Изводи и уникалната услуга на Ем Строй Ремонти

 

Има и други характерни черти на модерния ремонт. Ако искате да научите повече за това какво трябва да се избягва и какво се е променило през последните години, можете да получите безплатна консултация от специалисти на компанията на телефон 0896221099. Ще ви разкажем подробно за тенденциите на съвременните ремонти. В крайна сметка ние неуморно ги въплъщаваме в нашите съоръжения. Можете да се убедите в това.

Факт е, че в „Ем Строй Ремонти” има уникална по рода си възможност – да видите на живо ремонта на един от проектите, по които работим в момента. Малцина ще се съгласят да ви пуснат в светая светих. И ние изобщо нямаме нищо против, защото по този начин можете да видите качеството със собствените си очи и да оцените нашия подход към проблема. Е, дори не си струва да говорим за удобно взаимодействие в процеса. Или все още си струва? Нека посветим няколко реда на това, тъй като вече го споменахме.

 

Защо ще харесате сътрудничеството с Ем Строй Ремонти

 

  • Ние работим стриктно съгласно Споразумението, а условията в него отразяват интересите и на двете страни. Това предполага и ясно фиксиране на сроковете, при неспазването на които ще ви платим неустойка. Виждали ли сте често, когато самият Изпълнител Ви предлага да подпишете Договора, който предвижда неустойки за пропуснати срокове?
  • Фиксираната цена е гаранция, че няма да похарчите нито един допълнителен лев за ремонт. Имате бюджет за ремонт до ключ, в рамките на тази сума разработваме интериорен проект и извършваме ремонт. Между другото, ще разберете цената на ремонта на етапа на разработване на проекта. В крайна сметка това включва, наред с други неща, подробно изложение, до посочване на артикулите за всеки материал и мебел.
  • Не приемаме аванси за работа. Ние нямаме нужда от това, тъй като във фирмата работят специалисти по ремонти и дизайнери, което означава, че сме уверени в тях и в качеството на работата. Не е нужно да играем на сигурно и да искаме аванс, който да дадем на фрийлансъри, които просто няма да започнат работа без него.
  • Продуцент на произведения за вас във връзка 24/7. Той е назначен на обекта и се потапя в ремонта на апартамента с главата си. И в същото време се занимавате с бизнеса си, ние не ви разсейваме по никакви въпроси. Всъщност след подписване на Споразумението вие просто изчаквате спокойно завършването на етапа, приемате качествено свършената работа и се връщате отново към бизнеса си. И да, счетоводителят на „Ем Строй Ремонти” ви предоставя ежеседмични отчети за целевите разходи за оценка (закупуване на материали).

 

Как да поръчате проект за дизайн на апартамент, така че да сте 100% доволни от резултата

 

Очакванията и реалността не винаги съвпадат, това е факт. Но по-често получавате красив дизайн, който няма да пасне на вашите неща. Удължители, разпръснати по пода поради липса на контакти, разхвърляни рафтове и дъска за гладене пред вратата са само част от неприятните изненади. Освен това, колкото по-малко професионален е интериорният дизайнер, толкова по-вероятно ще бъде.

Има и други опасения, когато се обръщате към самоуки фрийлансъри. Например, че една красива картина няма да бъде абсолютно невъзможна. Да, случва се. И след професионални строители-ремонтници, остава само по тяхна преценка да адаптират подпроекта към реалните условия. Разбира се, вашите очаквания в този случай няма да се сбъднат.

„Ем Строй Ремонти” се заема с проекта на нулев етап, за да го изпълни индивидуално според вашите изисквания и желания. И точно в тази ситуация се получава мечтан апартамент след ремонт. Съобразяваме се кой ще живее в апартамента, какъв дневен режим има всеки член на семейството, какви хобита, интереси, предпочитания. Разбира се, това не може да се опише с думи. Ето защо, след сключването на договора, ви каним да отговорите на писмен въпросник, който разработихме специално за тази цел.

Резултатът е максимално функционален и стилен дизайнерски проект, подходящ за вас. Не някакво обикновено семейство, а вие. Ще имате поне толкова контакта, колкото електроуреди използвате, ние ще осигурим място за всяко нещо, нищо няма да падне или да развали гледката, докато се вижда. Сами измислихме и реализирахме тази  уникална концепция за създаване на дизайнерски проект . В резултат на това клиентите винаги са доволни от сътрудничеството и резултата.

Обадете се на 0896221099

 

Вашият коментар