Дизайн на холова кухня в модерен стил

0

DCIM100GOPROGOPR1279.JPG

Високата конкуренция на пазара на недвижими имоти насърчава наемодателите да се конкурират помежду си. А именно да създадем по-добри, по-благоприятни условия за бъдещите клиенти, за да провокираме потенциалните наематели сами да изберат своето жилище.

Цената на наема зависи от местоположението, вида на къщата, инфраструктурата или транспортния проблем. Но най-важният фактор е качеството на ремонта и обзавеждането. Хората искат да плащат не само за стените, но и за оригиналния и удобен интериор, който включва всичко необходимо за ежедневието.

Модерна кухня хол в ярки цветове

Повече от 10 години студио за дизайн и ремонт в София „ВМ Ремонти” създава и реализира уникални дизайнерски проекти за жилищни и търговски обекти, като на магия. Но в действителност магия няма. Зад всяка приключила задача стои работата на десетки хора от нашия екип. Сред тях са дизайнери, художници, проектанти, архитекти, както и професионални майстори от ремонтния екип.

Днес имаме удоволствието да ви предложим готов дизайн за кухня-всекидневна 16 м2 в модерен стил.

Проектът е идеален за реализация в апартамент под наем във висок ценови сегмент. Тук няма радикални решения, всичко е функционално, минималистично, без остри акценти. Нека го разгледаме по-подробно.

Kухненска част

Кухнята-хол е едно пространство без изкуствено разделение. Функционалните зони са подчертани от светлина, мебели и декоративни елементи.

Кухненски комплект с „Г-образна“ конфигурация е разположен в стенна ниша. Фасадите Glossy Gloss изглеждат като солиден монолит, обичайните дръжки се заменят тук с удобна, модерна система от затварящи устройства.

Правилен, не тежък контраст, създава престилка от закалено стъкло. По желание на клиента може да се монтират керамични плочки в тон с каменния плот.

Много добро решение е да „удавите“ горния слой чекмеджета в страничните панели на кухненската престилка, изработена от порцеланова каменина в цвят Венге. Тъмните части създават акцент върху работната зона, правят я по-удобна и привлекателна. Проектиран с LED осветление.

Стените са боядисани в бяло, но това не ги прави по-скучни и монотонни. Оказва се, че можете да създадете оригинален външен вид, ако просто успешно „играете“ с текстурата на стените.

Вентилационният канал и част от стената над плочата имат релефна конструкция, която представлява вертикално изпъкнали елементи с еднаква дебелина, опънати от тавана до стената. Такова решение не само визуално увеличава пространството, но и внася истинска домашна топлина в стаята.

Техниката и осветлението се избират, като се вземе предвид вече създадения интериор. Фурна, микровълнова печка и необичаен полилей с висящи декоративни елементи съчетават характеристиките на модерен и минималистичен стил.

Зона за вечеря

От кухнята има излаз на балкон. В нашия проект тя е маскирана от текстил за прозорци. Вратите и подовите цокли отразяват страничните панели в кухнята, също изработени във Венге.

Стените са покрити с тапети за боядисване. Имат приятна текстура и нежен, светлобежов нюанс. Широките таванни корнизи визуално омекотяват ъглите, изглеждат представителни и елегантни.

Централната част на дневната е шикозна, дълга каменна маса, допълнена от зонално осветление. Светлинната конструкция има месингови обръчи и много лампи под формата на венчелистчета, изтичащи от клон на дърво. Полилеят осветява равномерно работната повърхност и зоната за хранене.

Дори имаше място за телевизор в стаята. Той е хармонично разположен на предната стена.

Интериорът е решен в спокойни, сдържани цветове без контрасти. По желание на клиента може да се изберат и други цветове. Същото важи и за използваните материали, нашите дизайнери ще предложат огромен избор от голямо разнообразие от покрития.

 

Източник – Варна24.НЕТ

 

Вашият коментар