Цена за интериорен дизайн на апартамент в София

0

Повечето клиенти вече разбират, че без добре обмислен интериорен проект никога няма да постигнете идеален ремонт за вас. Особено ако трябваше да ремонтират апартамент по дизайнерски проект. Защо е необходимо и как се изпълнява, днес няма да разгледаме подробно, много статии са написани за това на уебсайта на „ВМ Ремонти”.

Нека да поговорим за цената на проект за дизайн на апартамент, от какво зависи, как се формира. И най-важното, защо не можете да изберете интериорен дизайнер, като се фокусирате само върху цената. И да, още не сме се представили. Вие сте на страниците на сайта „ВМ Ремонти”, ние сме вашият гид в света на функционалните съвременни ремонти. Това означава, че нашата фирма за дизайн и ремонт предоставя услуги с всякаква сложност с индивидуален подход към клиента.

Цена на проекта за интериорен дизайн

Защо не само цената е важна? Нека се престорим, че сте получили изгодна оферта. И изглежда, че всичко върви възможно най-добре: показахте на дизайнера снимка на интериора, който харесвате, той кимна, процесът беше стартиран. И сега, красиви снимки на ръка, можете да започнете ремонта. Но цаката е, че строителите се хилят на работата на „майстора“. Този дизайнерски проект не е жизнеспособен, той може да съществува само на хартия.

Защо може да не харесате дизайна на евтин интериорен проект

Причините са различни: от недобре замислените фуги на повърхности поради различните им характеристики до абсолютната загуба на функционалност на пространството в резултат на проекта. Например, все още сте извършили ремонти от опитни професионалисти. Разбира се, те предложиха алтернативи на непрактичните дизайнерски решения и завършиха ремонта на апартамента.

Но по някаква причина, след като вашите неща запълниха пространството, тоест преместването се случи, всичко наоколо се промени. Красивите лъскави повърхности са претрупани, гнездата силно липсват, както и като цяло светлината. Смятате ли, че това е странна ситуация? Съвсем не, случва се постоянно.

Каква трябва да бъде реалната цена на един дизайнерски проект на квадратен метър, от какво зависи

Въпреки факта, че създаването на дизайнерски проект е творчески и индивидуален процес, все още е възможно да се оцени работата.

Какво влияе върху цените на дизайна на апартаменти в София

  • Тип дизайнерски проект. Моля, имайте предвид, че има съкратена версия на предоставянето на тази услуга, така да се каже, експресен дизайн. Също така се провежда в редица случаи, но в по-голямата част се изисква разработване на цялостен проект за апартамент.
  • Обхват на работа в рамките на предоставянето на услуги. В този случай имаме предвид какво ще бъде включено в списъка с произведения. Например, предвижда ли се изчисляване на бюджета за ремонт, 3D визуализация, предлага ли се допълнително Архитектурен надзор на проекта .
  • Възможно ли е да работите онлайн, тоест разработването на дизайнерски проект от разстояние. В крайна сметка не всички клиенти живеят постоянно в София. Желанието да поръчате работа от разстояние се влияе от сезонността (периода на отпуски и пътувания извън града), а това важи и за чуждестранните клиенти, които също са доста много в „ВМ Ремонти”.
  • Колко години компанията работи в нишата за предоставяне на тази категория услуги. Тук има разумен модел: колкото по-стара е фирмата и колкото по-високи са квалификацията и опита на нейните специалисти, толкова по-скъпо оценява услугите си. Освен това, без разбиране на професионализма и опита на служителите, това правило не работи. В края на краищата можете да правите дизайни в продължение на много години, така да се каже, с променливи резултати, като наемате хора на свободна практика.

 Как се изчислява цената на дизайнерския проект на квадратен метър?

Въз основа на всички горепосочени и допълнителни параметри, например площта на жилищния имот и сложността на проекта, се определя цената за 1 м2 помещения.

В „ВМ Ремонти” разработването на цялостен дизайнерски проект струва около 100 лв на 1 m2. В същото време не получавате шаблонна версия, а дизайнерски проект , разработен от нулата индивидуално за вас , като се вземе предвид начина на живот на всеки, който живее в апартамента.

Кога и защо цената на дизайнерския проект може да се промени

В много компании се посочва минималната му стойност и в процеса на диалог с клиента или, още по-лошо, след сключването на споразумението, цената започва да расте. Разбира се, обясняват му, че е виновна появилата се в процеса непредвидена работа.

Само сега всичко това са хитри трикове на предприемачи, чиято цел е да получат пари като аванс. И тогава, както се казва, трева не расте. Може да се справят добре, а може и да не, според късмета. По-точно тук има елемент на късмет, ако компанията наеме изпълнители за проекта.

С какво ВМ Ремонти се различава от повечето компании, защо няма риск от разочарование от нас в резултат

 

  • Може би най-добрите интериорни дизайнери в София работят в персонала на „ВМ Ремонти”. Ние събираме екип от години, всеки служител е избран измежду стотици кандидати, редовно преминава обучение и винаги е наясно с актуалните тенденции.
  • Дизайнерите на „ВМ Ремонти” работят съвместно с производителя на произведенията. Това ни позволява да започнем процеса на ремонт на етапа на разработване на проект. В крайна сметка всички възникнали текущи въпроси се решават своевременно в конструктивен диалог между нашите опитни специалисти.
  • Бюджетът за основен ремонт на апартамент в София е известен на етапа на проектиране на проекта, представените документи включват, наред с други неща, списък на довършителни материали, лампи и мебели. Тоест цялата съществена информация за интериорния дизайн, включително артикулните номера на стоките, които трябва да закупите по време на ремонта. Но най-важното е, че винаги се придържаме към договорения бюджет и той не се променя в процеса.
  • Най-реалистичната 3D визуализация. Тоест ще знаете как ще изглежда вашият апартамент след завършване на работата.

Как протича нашето взаимодействие, когато искате да поръчате проект за дизайн на апартамент във ВМ Ремонти

Първата стъпка е да се запознаете с дизайнера и да сте сигурни, че се разбирате перфектно. Освен това в „ВМ Ремонти” всеки дизайнер е професионалист. Подбираме служители въз основа на техните лични качества. Ето защо, сътрудничейки с нас, вие сте застраховани от некомпетентност, липса на такт и други неприятни моменти.

Ние разбираме идеално вашите идеи, говорим как да ги адаптираме към съвременните реалности. Не става въпрос само за избор на стил, в който ще бъде декорирана стаята. Наистина, днес има интересна тенденция за смесване на стилове в интериорния дизайн. Това е, когато щрихи и атрибути от друг стил се въвеждат в основната избрана посока. Така пространството оживява и придобива характер в ръцете на опитен майстор.

Какво се случва, ако започнете да смесвате стилове сами или ако неопитен дизайнер го направи

Отговорът на този въпрос може да бъде едносричен – лош вкус. И е малко вероятно да искате да станете жертва на експеримента на начинаещ майстор. Резултатът, от който ще трябва да се „възхищавате“ в продължение на много години.

Защо се нуждаете от проучване, преди да разработите проект за интериорен дизайн, какво е то

В „ВМ Ремонти”, след среща с дизайнера и клиента, както и измерване на помещенията с лазерен скенер, се попълва въпросникът. Този документ е необходим за подробно разбиране какво харесва клиентът и какво е категорично неприемливо за бъдещия интериор. Това се отнася за цветове, текстури, материали, стилове, осветление, мебели. С една дума, всеки детайл е важен, защото именно от детайлите се формира цялостната картина.

Какво се случва, ако наетият от вас дизайнер на свободна практика не попълни анкетата

Поради липса на опит може да бъдете погрешно разбрани, да речем, по отношение на доброто отношение към ярките акценти като ръководство за създаване на интериор в кисела цветова палитра.

Какъв е краят на подготвителната фаза

В „ВМ Ремонти” Споразумението е задължителен документ за подписване от страните. Той е този, който определя и консолидира всички важни аспекти на сътрудничеството, включително времето и обхвата на работата. Типовата форма на Договора не е тайна, ние сме готови да Ви изпратим документ за преглед в електронен вид. И, разбира се, отговорете на вашите въпроси за това каква ще бъде цената на проект за проектиране на апартамент във вашия случай и защо. Остава само да ни се обадите на тел. 0898208956 или да изберете друг удобен метод за комуникация.

 

Вашият коментар