Ремонтни дейности в София

0

Имате нужда от добър ремонт?

Нека свършим работата бързо, качествено и навреме!

Когато трябва да направите радикално преструктуриране, просто освежете стария интериор или направете ремонт в нова сграда в София или всяко, дори от малко населено място в региона, обадете се на професионалистите от „Ем Строй Ремонти“. Добре координиран екип от майстори ще може бързо, евтино, с изключително високо качество да извърши всички необходими вътрешни ремонти.

Обръщайки се към нас, вие ще знаете точно колко струва планираният ремонт и времето за неговото завършване. Преди започване на работа се изготвя разчет и се подписва договор. Сервизът носи пълна отговорност за ремонта, което потвърждава официалната гаранция.

Ремонтни услуги в София!

„Ем Строй Ремонти“ е официално действаща компания, която предоставя ремонтни услуги за жилищни и нежилищни помещения от всякаква сложност в София. Навсякъде, където се налага ремонт, ще пристигнем в посоченото от клиента време, дори и в най-отдалечения район на града.

Измерителят може да пристигне във вашия дом днес или дори в рамките на час, за да оцени мащаба на ремонта и да изчисли стойността на изпълнението на необходимото количество ремонтни дейности. При поръчка на работа до ключ оценката ще включва цената на строителните материали, изчислена въз основа на размера на ремонтната площ.

При нас можете да поръчате и спешен ремонт, като в този случай специалистите ще започнат работа веднага след съгласуване на оценката и подписване на договора за ремонтни дейности. В същото време увеличаването на темпото се извършва изключително чрез привличане на допълнителни работници, но не в ущърб на надеждността на ремонта.

Всички ремонтни дейности се извършват в строго съответствие с действащите стандарти в съответствие с технологията за използване на всяка ремонтна смес, което осигурява безпрецедентно качество на ремонта. Ремонтният екип разполага с всички необходими инструменти от лазерен нивелир и перфоратор до високоспециализирано скъпо оборудване.

Професионална ремонтна дейност

Опитен ремонтен екип, състоящ се от професионалисти в определени области, ще може да се справи с козметични, основни ремонти, ремонти с европейско качество или скъпи елитни ремонти. Ние не се страхуваме да работим с първокласни материали, но също така се справяме добре с ремонтни задачи с бюджетни строителни материали.

Професионалните строители ще се заемат с ремонта на апартамент, в нова сграда, частна къща, селска вила, лятна резиденция, магазин, офис и всякакви други помещения в София. При нас може да поръчате пълен набор от ремонти, включително:

  • Електротехнически услуги– първи етап от основен ремонт, който включва монтаж или подмяна на всички ел. инсталации със стени, монтаж на ел. табло с дифавтомати, ключове, контакти, осветителни тела.
  • ВиК работи– окабеляване на В и К тръби, монтаж на инсталация на тоалетна чиния, организиране на изводи за ВиК, съдомиялна, пералня.
  • Довършителни работи– включват се груби и фини довършителни работи, т.е. шпакловка, облицовка, дърводелство, боядисване с възможност за преустройство, подреждане на кутии от гипсокартон, полагане на подови настилки (ламинат, линолеум, паркет), нивелиране, декорация на стени и тавани.

Да се ​​обадите на майстор на фирма за ремонт определено е по-изгодно и надеждно, отколкото да търсите специалисти в частни обяви. Фирмата носи абсолютна отговорност за качеството на ремонтните работи, благодарение на което всеки клиент ще получи не само красив, но и висококачествен ремонт, който може да продължи възможно най-дълго.

Ние няма да изчезнем в случай на конфликт и няма да вдигнем цената по време на ремонтните задачи или след тяхното приключване, което често се случва, когато в ремонта участват частни търговци.

Ремонтни дейности: цени, отстъпки, гаранции

Компанията полага сериозни усилия цените на ремонта на квадратен метър да бъдат ниски и работата на висококвалифицирани строители да бъде достъпна за всеки жител на София. Ние не предлагаме да извършим ремонт евтино, но ще го извършим бързо и качествено. В резултат на това няма да се налага да плащате два пъти за една и съща работа.

Цени за ремонтни услуги за 1 кв. m са дадени в ценовата листа на уебсайта, което ви позволява самостоятелно да изчислите приблизителната цена на предстоящия ремонт. Освен това услугата ще направи отстъпка при ремонта на всеки м2 за пенсионери, както и при големи обеми ремонтни дейности. Оставете заявка на уебсайта или се обадете на мениджърите.

Работата на бригадата ще се счита за завършена само след подписване на акта за ремонт. От този момент започват да текат гаранционните задължения на ремонтната фирма по отношение на извършения ремонт.

Ако по време на експлоатацията на помещенията клиентът срещне недостатъци, достатъчно е да се обадите на гаранционния отдел. Въпросът ще бъде разрешен максимално бързо и при положително решение майсторът ще напусне напълно безплатно обекта за отстраняване на грешките, допуснати по време на ремонтните дейности.

 

Вашият коментар