Луксозен ремонт до ключ

0

Елитен ремонт до ключ без предплащане за работа на фиксирана цена е абсолютно реален. Но ако искате да направите наистина висококачествен ремонт, тогава трябва да изберете надежден изпълнител. Фирма за дизайн и ремонт на апартаменти в София – Ем Строй Ремонти ви кани да си сътрудничите.

 

Ние създаваме стилни дизайни, обмислени до най-малкия детайл и изпълняваме проекта точно според вашите очаквания. Въпреки че е по-добре да се каже, че реалността надминава очакванията. Тъй като след ремонта мечтаният апартамент оживява точно пред очите ви. Как можем да организираме тази „магия“ за вас и защо броят на постоянните клиенти на „Ем Строй Ремонти” нараства всяка година, ще научите, като прочетете нашата статия.

 

Ремонт на Луксозен апартамент до ключ

 

Нека първо да поговорим за това какъв ремонт се нарича луксозен. Основните му характеристики могат да се класифицират, както следва:

  • Наличието на дизайнерски проект, когато на етапа на неговото развитие всичко е обмислено до най-малкия детайл. Не забравяйте да го създадете от нулата за конкретен клиент. Тоест вземете предвид неговия начин на живот, състав на семейството и интереси.
  • Индивидуално преустройство, за да се зонира максимално удобно пространството за пребиваване на всеки член на семейството.
  • Просторни стаи без излишни врати и прегради, но с максимално естествено осветление. Между другото, трябва да се обърне голямо внимание на осветлението. Това може да стане, наред с други неща, чрез организиране на ниша светлина и зониране на пространството с вградени, стенни и подови лампи.
  • Разполагайки с големи площи, собствениците на имоти често организират допълнителни помещения. Всички отдавна са свикнали с наличието на съблекалня. Говорим за помещения, които повишават комфорта, например домашно кино, спа стая, фитнес зала.
  • Използването на скъпи и висококачествени материали за декорация, както и съвременни технологични иновации, включително системата Smart Home. Що се отнася до инженерните мрежи, в такива съоръжения те винаги включват модерни вентилационни и климатични системи. След полагането на комуникации, разбира се, включително инсталирането на изключителен санитарен фаянс от европейски марки.

Разбира се, когато се извършва първокласен ремонт, това вече предполага индивидуален подход към всеки клиент. В Ем Строй Ремонти това се вижда във всичко. По-специално, на обекта е назначен ръководител на работата, който е готов да отговори на вашите въпроси по всяко време на деня и нощта, 7 дни в седмицата.

 

Какви са предимствата, които получавате, когато решите да поръчате луксозен ремонт до ключ при нас

 

Всички изброени качества, присъщи на ремонтите от най-висок клас, са в нашите работи. Но това далеч не е единствената причина да се свържете с нас. Нека ви разкажем повече за това защо хората ни се доверяват за своите недвижими имоти за довършване и ремонт от най-високо ниво с добра причина:

  • Извършваме ремонти до ключ. Тоест от момента на появата на идеята и нейното обсъждане с дизайнера до окончателното почистване преди доставката на нещата.
  • Ние изцяло координираме и организираме работата. Не е нужно да се притеснявате за проблеми, свързани с одобрения, покупки или контрол на качеството.
  • Ние работим стриктно в съответствие с Договора и договорът със сигурност ще ви хареса. В него дори са изброени наказания срещу нас за неспазване на определените срокове за изпълнение на работата.
  • Извършваме всякакъв вид работа самостоятелно. Високоспециализирани майстори, с които можете да се запознаете, предоставят услуги на професионално ниво. Благодарение на работата в екип бързо решаваме всички проблеми.
  • Цената на ремонта е фиксирана и не се променя, тоест не расте, в процеса. Това е много важен нюанс, тъй като 99% от компаниите съставят Споразумението по такъв начин, че почти безкрайно да ви изпращат за подпис Допълнителни споразумения с нови работи, които увеличават разходите за ремонт.
  • Няма напредък в работата! Ние сме уверени в нашия професионализъм и изпълняваме задълженията си по Договора. Така че не се нуждаем от предварително плащане, за да предадем парите на екипажа, тъй като ремонтните техници са наши служители на пълен работен ден.
  • Качеството на нашите ремонти е безупречно. Гарантираме абсолютно равни 90 градусови ъгли, идеално нивелирани повърхности с нанесен завършващ слой в съответствие с норми, правила и технология. Тъй като всеки опитен професионалист си върши работата, той я върши безупречно. Отидете в Портфолиото за ремонти се убедете сами. И ако желаете, ние ще организираме екскурзия за вас до производствената база на Ем Строй Ремонти.

Каква е разликата между ремонт по дизайнерски проект за вас от Ем Строй Ремонти и други предложения

 

  • Ние извършваме много предварителна работа, изучавайки вашите вкусови предпочитания, както и, което може да изглежда странно на пръв поглед, вашето ежедневие и хобита. Но това не е странно, а напротив, абсолютно правилно. Как иначе да научим и да вземем предвид в дизайнерския проект, че обичате да четете на висок стол до прозореца, а синът ви слуша музика силно. Разбирайки такива нюанси, можете предварително да помислите за отлична звукоизолация за слушане на музика и приятно за очите осветление. Както можете да видите, това е само пример. Има много опции и във всеки случай трябва да предоставите своя.
  • Докато останете напълно доволни от бъдещия ремонт, ние ще „преместим стените и мебелите“ по специално разпределение в нашия офис. Тоест, за да бъде преустройството идеално, както и организацията на всяка функционална зона, ние усъвършенстваме всички моменти до най-малкия детайл. Местата, където се намират вратите, преградите за строителство и разрушаване – всичко това трябва да се обмисли и вземе предвид при разработването на интериорен проект. Какво всъщност правим. А процесът на създаване на дизайн е завършен от 99,9% реалистична 3D визуализация.
  • Чернови ремонти, т.е. цялата шумна и мръсна работа, можем да започнем да правим още преди дизайнерският проект да е напълно завършен. Това значително спестява време за ремонт. Но в същото време не рискувате нищо. В крайна сметка и дизайнерът, и майсторът са членове на един и същи екип, който работи за резултата. Това означава, че всички работни проблеми ще бъдат разрешени възможно най-бързо и без вашето участие.

Колко струва един ремонт на луксозен апартамент?

 

Отговорът на този въпрос зависи преди всичко от площта на имота. Освен това трябва да помислите как ще се използват изключителни материали . Например, ако искате да украсите тавана с ръчно изработени фрески. В крайна сметка той не е сравним по цена с опънат таван, дори ако в него е организирано многостепенно осветление.

 

В допълнение към материалите, инженерното оборудване има значение , неговата сложност и технологичност. Така че оборудването, инсталирано в банята и кухнята, варира значително в цената. Това се дължи на качеството, системата за автоматизация и наличието на допълнителни функции.

 

Грубо казано, тоалетните с инсталация са по-скъпи от обичайните и наличието на допълнителни. опции допълнително увеличава цената. Мебелите са от голямо значение, когато говорим за ремонт до ключ. Модерните мебели, особено в елитния сегмент на жилищата, имат висока степен на ергономичност. Това, разбира се, не е единственото му предимство.

 

В по-голямата си част дизайнът на модерните първокласни мебели е много различен от обичайните опции. Такива мебели изглеждат впечатляващи, изработени са предимно от естествени материали.

 

И в зависимост от стила на интериорната декорация, мебелите могат да бъдат футуристични, винтидж или дизайнерски, но във всеки случай не само красиви, но и функционални. Функционалността във всичко е задължителен атрибут на модерен елитен интериор.

 

Как се извършва професионален ремонт на апартаменти в София

 

  1. Вие избирате фирмата, в която искате да поръчате проектиране и ремонт на апартамента
  2. Има изхождане на проектанта за измерване, съгласуване на стойност и условия
  3. След подписване на договора започва изработването на дизайнерския проект
  4. Наслаждавате се на резултата, тоест получавате ремонт на посочената в договора цена и в срок

Не е необходимо да решавате въпроси по време на работа. Вие просто плащате за висококачествен ремонт на апартаменти на етапи и ние ви изпращаме седмични отчети за целевото изразходване на средствата. При нас е удобно, приятно, но най-важното е да работите безопасно. Заповядайте в офиса на Ем Строй Ремонти за лична среща, обадете се на 0896221099.

 

Източник – ВиК услуги София

Вашият коментар