Ремонт на старо жилище, апартамент

0

За да поръчате ремонт до ключ, е много важно първоначално да се свържете с доверена компания. В крайна сметка ще платите значителна сума за основен ремонт, което означава, че резултатът, тоест основен ремонт на стар апартамент, трябва да ви устройва напълно. Но това не винаги е така и причината за това е известна липса на информация от клиентите.

 

Премахването на възможните неясноти и спорни точки ще ви помогнете статията, подготвена за вас „Ем Строй Ремонти”. Нашето студио за дизайн и ремонт в София прави стилни, обмислени и безупречни ремонти на апартаменти повече от десет години.

 

Как да ремонтирате апартамент, старо жилище стъпка по стъпка

Ясно е, че всеки апартамент е специален и е в различно състояние. В някои жилищни сгради основен ремонт не е извършен толкова дълго, че е необходимо да започнете ремонт на апартамент с проучване на конструкциите. Други вторични апартаменти са напълно готови за дизайнерски ремонт, дори разпределението на помещенията в тях е почти перфектно. Но това, което е доста рядко, е удобството на собствениците да живеят на 100% и хармоничния външен вид на жилищата.

 

В крайна сметка апартамент от стар фонд или нова сграда, не е толкова важно, трябва да дава емоции 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и да е удобно за собствениците. Всичко сложно се състои от малки неща, затова ви предлагаме да прочетете списъка по-долу с това, което има смисъл да анализирате.

Какво включва понятието добър ремонт на апартамент?

 

  • оформление

Дори и с идеален избор на дизайнерски стил и цветови схеми, но без преустройство на апартамента, който харесвате, ще се почувствате неудобно.  Така че това най-често е просто свързано с неправилно планирано пространство.

  • Демонтаж и подмяна на комуникации

Не говорим за всички комуникации вътре в апартамента, а за тези, които вече не са модерни и безопасни. Това се отнася преди всичко за водопроводни тръби и електрически кабели.

  • Качество на ремонта

Ако ъглите и ставите далеч не са идеални, тогава, колкото и да искате, ремонтът ще изглежда с лошо качество. Кривината е поразителна, има неравномерно нанасяне на материалите. И ако, например, повърхностите на стените в банята са лошо подравнени, тогава всичко веднага ще стане ясно чрез подрязване на плочките. Между другото, по отношение на плочките. Фугирането също трябва да се извършва равномерно и да не се различава в цвета и слоевете за нанасяне.

 

Откъде да започнете ремонта на стар апартамент

Ще се съсредоточим върху горните точки, за да ви запознаем с няколко варианта за развитие на събитията. Въпреки че в идеалния случай винаги трябва да започнете с разработването на дизайнерски проект.

  • Преустройство на апартамент

Съответно, ако е възможно да се направи по-добре, отколкото е сега. Освен това понятието „по-добро“ предполага точно възприемането на ситуацията от собствениците, а не, например, почит към модата.

  • Провеждане на допълнителни инженерни комуникации

Да предположим, че дори ако нищо не попада под замяната, но искате да направите допълнителни ключове и контакти. Съгласете се, че ще бъде жалко, ако след ремонта е неудобно да зареждате лаптопа, а прахосмукачката-робот, поради наличието на само един изход в коридора, постоянно ще бъде рана на очите.

  • Качествен груб ремонт

Разбира се, важен е не само грубият, но и финият ремонт. Но без първото, второто е просто невъзможно. Ето защо искаме да обърнем специално внимание на тези, които се опитват да спестят пари от груба работа, че това не си струва да се прави. В противен случай определено ще ви очаква неприятна изненада.

 

Това може да е лоша звукоизолация или неравномерни отвори, в които все пак ще трябва да опитате да инсталирате врати. Това включва и равномерността на стените, пода и тавана, за които вече говорихме. И между другото, в допълнение към естетическия компонент, грубият ремонт е свързан и с безопасността. Да кажем какво се случва, ако електротехник обърка проводниците, когато монтира тавански полилей в хола?!

Как да намерим интериорен дизайнер

Всъщност няма нужда да го търсите, защото най-добрите интериорни дизайнери в София работят при нас. Дълго време сформираме екип от първокласни специалисти, за да предложим на нашите клиенти пълен цикъл на работа. Така че можете да поръчате дизайнерски проект на апартамент от нас, и не само.

Какви други услуги ви предлага фирмата за декорация и ремонт „Ем Строй Ремонти”?

  • Ремонт на апартаменти по дизайнерски проект на клиента. Това е, когато вече имате готово дизайнерско решение, което ви подхожда във всички отношения.
  • Проектиране и ремонт на апартамент до ключ. В същото време ще спестите време и ще получите просто ненадминати резултати. Що се отнася до времето, ние ще започнем груб ремонт на етап разработване на проект. И дори не можете да се съмнявате в резултата. Едва ли ще намерите толкова внимателно отношение към задачата и отговорен подход за съпоставими пари.
  • Авторски надзор. Тази допълнителна услуга е търсена сред нашите клиенти, тъй като често е просто необходима.
  • Проектиране и ремонт на къщи и вилибизнес имоти .
  • Дистанционно проектиране на апартаментии дистанционен ремонт на апартаменти . Не забравяйте да прочетете какво означава и как се предоставя услугата.

С какво „Ем Строй Ремонти” се различава от повечето компании

  • Извършваме цялата работа сами. И по-точно със силите на високоспециализирани висококвалифицирани специалисти. Можем да кажем с увереност, че майсторите на всички занаяти рано или късно разочароват своите клиенти.
  • Извършваме ремонти до ключ с материали, които закупуваме от доказали се през годините доставчици. В същото време дори спестявате пари в сравнение с това, ако сте го направили сами. В крайна сметка вече имаме максимални отстъпки поради редовни покупки и дългосрочно сътрудничество с доставчици.
  • Готови сме да организираме за Вас екскурзия до един от обектите на Ем Строй Ремонти, който в момента се ремонтира по дизайнерски проект. И това, в допълнение към факта, че можете да гледате видео ревютаза нас и да се запознаете с портфолиото от ремонт на апартаменти .
  • Прозрачно ценообразуване и фиксирана цена за ремонт на апартамент по Договор. Писахме за това как трябва да се изготви оценка за ремонт на апартамент в отделна статия. А относно фиксираните разходи, да добавим нещо. Най-неприятното за клиента е, когато първоначално му казват една цена, а всъщност се оказва много повече. При нас е невъзможно! Оценката е неразделна част от договора.
  • Няма аванси за работа, но има седмични отчети за изпълнение на целеви разходи за материали. Отчетите се генерират от наш счетоводител и ви се изпращат по имейл. Изчисленията за работата се правят след завършване на всеки етап, съгласно графика за ремонтните дейности.
  • За неспазване на срокове плащаме неустойка! Това е посочено директно в договора, така че можете да сте сигурни, че ще завършим ремонта навреме, а качеството на работата ще бъде на най-високо ниво.
  • Ние изцяло организираме и координираме работата, не ви атакуваме с въпроси. Обикновено клиентите често се дърпат за дреболии, не им позволяват да се занимават напълно със собствените си дела по време на ремонтния период. Ние отлично знаем и вършим работата си, а вие просто се наслаждавайте на процеса и резултата.
  • Предоставяме до 5 години гаранция на всички видове извършена работа! Тук дори няма какво да се добави, освен че това е законова гаранция, фиксирана в условията на договора.

С какви цели клиентите се обръщат към „Ем Строй Ремонти”

Повечето от клиентите искат да направят ремонт на апартаменти до ключ в София за себе си, но това не винаги е така. Например, много от нашите клиенти се връщат отново, закупувайки жилищни имоти за деца, които вече започват самостоятелен живот. В същото време те искат, като правило, да поръчат ремонт на апартамент, който съответно децата напускат. Най-често в този случай трябва да промените функционалното предназначение на помещенията и в същото време да помислите колко подходящо е избраното преди време стилистично решение за собствениците на жилища. В крайна сметка вкусовете се променят, както и обстоятелствата.

 

И ако ще правим офис вместо детска стая, тогава защо не поговорим какво друго искате да промените. Или има друг вариант. Например, решавате да закупите евтино реновирано студио и да направите модерен ремонт в него според дизайнерски проект. Такива инвестиции ще се изплатят с лихва, ако отдавате под наем недвижими имоти при по-високи наемни цени в сравнение с апартаменти с прости и нефункционални ремонти.

Защо ремонтът на апартаменти от „Ем Строй Ремонти”винаги е модерен и актуален

Отговорността е много хубаво нещо. Но само това не е достатъчно за професионалното изпълнение на задълженията на компанията. Всеки клиент трябва да работи индивидуално. Така да се каже, ровейки се във вкусовите му предпочитания по отношение на интериорния дизайн и интереси. В крайна сметка не можете да планирате удобно пространство за живеене, ако не знаете как всеки член на семейството прекарва времето си у дома. Някой трябва да осигури мек, ергономичен стол за четене с добро осветление.

 

А други предпочитат да оборудват мини фитнес зала у дома. Между другото, ако имате домашни любимци, трябва да сте особено внимателни. Да кажем, че е удобно да миете лапите на домашния любимец след разходка, без да разпространявате мръсотия из апартамента. Но по отношение на етапите на работа с клиента, няма да повтаряме.

 

Ще се радваме да ви разкажем за процеса на взаимодействие и характеристиките на ремонтите на „Ем Строй Ремонти”. Обадете се на телефон 0896221099

 

Вашият коментар