Ремонт в нова сграда до ключ

0

Много е важно, когато поръчвате ремонт до ключ в нова сграда, да разберете, че той ще бъде не само модерен и стилен, но и функционален. В крайна сметка много дизайнери, които разбират съвременните тенденции, могат да направят красив интериор, но за да осигурят удобство и комфорт, ще са необходими опит и талант. Бихме искали да ви поканим да се свържете компанията за ремонт на апартаменти „Ем Строй Ремонти”.

 

Повече от 10 години ние изпълняваме проекти от всякаква сложност за нашите клиенти от нулата и до ключ. Нашите ремонти на апартаменти отговарят на всички съвременни изисквания и се извършват с безупречно качество. Но основното е, че те напълно задоволяват вашите изисквания и предпочитания.

Ремонт от нулата в нова сграда

 

Вероятно вече имате собствена представа за това какъв трябва да бъде вашият идеален ремонт на апартамент. Така че задачата на опитен дизайнер не е да ви налага модни тенденции или любимите ви стилове. Той трябва да може да разбере вашите желания и да ви помогне да ги формулирате, като използва компетентни съвети за адаптиране на всеки стил към модерен обрат.

 

Разбира се, интериорните дизайнери на „Ем Строй Ремонти” знаят как да го направят и го правят. Също така е важно да създаваме перфектно осъществими проекти. Докато проблемът на неопитните специалисти е, че техните идеи са неосъществими или неудобни за живота.

 

Кой извършва ремонт на апартаменти в „Ем Строй Ремонти”

Абсолютно всички експерти за ремонт са в нашата компания. Освен това не са случайни служители, а майстори на занаята си, избрани от стотици кандидати. И което е важно, това са високоспециализирани майстори. Тоест всеки си прави своето, а не всичко подред.

 

Когато към вас се обърне „майстор на всички занаяти“, трябва сериозно да се замислите дали имате нужда от него. Факт е, че само малцина могат да вършат работа с отлично качество. Но определено не е възможно да се разберат дълбоко проблемите на вентилационните системи и в същото време да се полагат плочки с идеални празнини и равномерни шевове. Така че, когато всеки върши работата си с безупречно качество, резултатът отговаря на 100% на очакванията.

Ремонт на апартамент в нова сграда

 

Както знаете, различни жилищни комплекси в София се прехвърлят от собственика на имота за ремонт със значително различна степен на готовност. Сега ние не вземаме завършени апартаменти като пример, но обмисляме варианти, когато трябва да се погрижите за готовността на жилищата за живеене. И така, най-често срещаните етапи на готовност на жилищата, с които работим:

  • Без ремонт. По правило в такива апартаменти няма вътрешни прегради и съответно няма окабеляване на инженерни мрежи около сградата. В този случай интериорът се създава от нулата, първо на чертежи и диаграми, след това в 3D визуализация и след това вече е въплътен на живо от специалисти на „Ем Строй Ремонти”.
  • Когато е направен грубият ремонт и е приключила подготовката за окончателния ремонт. В този случай най-често стените и подът вече са нивелирани, поне подовата замазка е направена. Като правило е необходимо да се извършат демонтажни работи, да се издигнат някои прегради и да се разрушат някои. Но всичко това не се прави на случаен принцип, а по специално разработен за вас дизайнерски проект.

Как да започнете ремонт в нова сграда

 

  1. Изберете надеждна фирма, която ще извърши работата качествено, навреме и на фиксирана цена. Тук често възникват трудности.
  2. Извършване на измервания, от точността на които зависи резултатът. Правим измервания поне няколко пъти – в самото начало с лазерен скенер и след груб ремонт.
  3. Изборът на концепцията за ремонт и разработването на дизайнерски проект, индивидуално създаден за вас. Той взема предвид не само вашите вкусови предпочитания, но и интересите и начина на живот на всеки, който живее в апартамента.
  4. Ремонт на апартамента по дизайнерски проект.

Ще се радваме да ви разкажем повече за всеки от етапите. Просто  се свържете с нас по всеки удобен за вас начин.

 

Защо си струва да се подходи отговорно към избора на фирма за ремонт на апартаменти в София

 

И така, на какви точки определено трябва да обърнете внимание при избора на фирма за дизайн и ремонт на апартамент в София:

  • Професионализъм

Съвременните концепции за ремонт предполагат липсата на преходни ленти, често повърхностите просто се съединяват. Външният вид на жилищата зависи от това колко равномерна и чиста е фугата. Нашите ремонти се отличават с безупречно качество, което включва ъгли от 90 градуса, гладки фуги и други атрибути на перфектния ремонт. И да, ние предлагаме до 5 години гаранция за всички видове ремонти.

  • Срокове

Всяко нарушаване на работния график води до загуба на време и пари за вас. Но защо да поемате риска, страхувайки се да не се преместите в апартамента след ремонта до насрочената дата, ако дори не е нужно да се притеснявате за това?! Ем Строй Ремонти първоначално посочва действителните срокове за изпълнение на работата и винаги ги спазва. За ваше спокойствие дори включихме в договора клауза за плащане на неустойки за пропуснати срокове.

  • Твърда цена за ремонт на апартамент

За да разберете първоначално колко ще ви струват довършителните работи и ремонта, трябва да се съгласите с прогноза. Тя трябва да бъде възможно най-подробна. За да разберете какви оценки прилагаме към договора.

  • Без авансово плащане за работа

В крайна сметка, защо компания, която е уверена в способностите си и изпълнението на задълженията по Договора, ще вземе авансово плащане?! Няма абсолютно никаква нужда, така че не вземаме авансово плащане, всички изчисления се извършват на етапи. Но е необходим отчет за целевото разходване на средствата по разчета. Ем Строй Ремонти ви изпраща седмични счетоводни отчети за разходите за ремонт.

  • Какъв комплекс от работи е готова да поеме организацията?

Тоест, например Ем Строй Ремонти извършва целия цикъл от идеята до окончателното почистване след приключване на ремонтните дейности. Някои процеси вървят паралелно. Например, можем да извършим груб ремонт, когато дизайнерският проект все още не е напълно готов. И всичко това, защото и дизайнерът, и майсторът работят заедно в един офис.

Колко струва ремонта в нова сграда

Цената за ремонт в нова сграда се влияе не само от площта на апартамента. Въпреки че цената се изчислява за 1m2 площ, но все пак изчисленията се правят в обратна посока. Тоест, първо се прави оценка с цената и последователността на работата, след което цената на всеки вид се сумира на етапи. И едва тогава цената се формира на етапи и се разделя на общата площ. И въпреки факта, че видовете работа се повтарят от време на време, с някои промени, техният вид може да се различава значително.

 

Цената на ремонта на 1 m2 в Ем Строй Ремонти започва от 500 лв. Можете да научите повече за това от какво се състои и да видите примери в сайта.

 

На какво се дължи разликата в цената

Изброяваме „трите фактора“, върху които се формира цената:

  1. Качеството и сегмента на използваните материали. Колкото по-ниско качество и по-евтин материал, толкова по-евтин ще бъде ремонтът.
  2. Сложността на работата, която обикновено зависи от това какъв вид проект за интериорен дизайн е разработен.
  3. Квалификация на специалистите. Те трябва да могат да реализират всякакви идеи на интериорния дизайнер с максимална точност.

материали

Евтините материали не само развалят външния вид на жилищата, но има и други причини, поради които скоро може да съжалявате, че сте спестили пари. Извитите плочки не могат да се положат плоски, а ламинатът е значително по-малко издръжлив от паркета. В допълнение, естествените материали са екологични, което не може да се каже за съмнителни синтетични съединения. Тоест, преди да направите избор в полза на един или друг вид материал, си струва да се консултирате за неговата устойчивост на износване, надеждност, безопасност за тялото и декоративни свойства.

Сложност

Що се отнася до сложността, тогава, както вече казахме, Ем Строй Ремонти може да извършва ремонти с всякаква сложност. Това се крие както в способността за икономично и правилно използване на изключителни материали, така и в сложни техники на работа. Например, декорацията на стени с тапети може да се извърши с помощта на винилови тапети по целия периметър на стените. Но това е доста просто и скучно, особено предвид настоящите тенденции в дизайна на апартаментите. Ние, след като разработихме индивидуален проект за вас, извършваме зониране. По-специално, това се случва чрез комбиниране на довършителни материали, използване на прегради и стенни панели.

специалисти

Квалификацията на изпълнителя е не по-малко важна от вида на използваните материали. Най-добрите майстори получават съответното заплащане, което означава, че работата по дефиниция не може да бъде евтина. Обобщавайки всичко по-горе, можем само да ви поканим да поръчате ремонт в нова сграда до ключ в „Ем Строй Ремонти”. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси и да ви поканим на лично запознанство в нашия уютен офис в центъра на София. Обадете се на телефон 0896221099

 

Вашият коментар