Ремонт на старo жилище, апартамент

0

Когато планирате ремонт на стар апартамент, трябва да разберете, че това е много отговорен процес. В края на краищата, едно е да демонтирате финишните покрития, тоест да ремонтирате апартамент в нова сграда. И е съвсем различно да се изследват разрушени структури, да се реконструират и да се променят комуникациите.

 

Всичко това и много повече ремонтни компании в София включват в оценката на ремонта. За да разберете по-добре проблема и да не допускате сериозни грешки, „Ем Строй Ремонти” ви кани да се запознаете с информацията, публикувана по-долу.

Ремонт на стар апартамент в София

Ако говорим за извършване на работата със собствените си ръце, тогава си струва да говорим за материалите от икономичния сегмент и последователността на работа. Но факт е, че това са абсолютно несравними неща – висококачествен ремонт от професионалисти и козметичен ремонт на апартамент сами.

 

Във втория случай, за да го направите правилно, просто трябва да сте майстор на всички занаяти. А освен това да имате и талант на интериорен дизайнер и опит в тази област. В противен случай може да се окаже малко по-добре, отколкото беше преди, но не и желания резултат.

Какво е ремонт на апартамент до ключ в София

Тази концепция включва пълна гама от работа, тоест от момента на сключване на договора и преди да бъде възможно да се внасят неща след завършената работа в апартамента. По правило ремонтът до ключ се идентифицира с понятието основен ремонт. Между другото, това се извършва не само по отношение на стария жилищен фонд, но и в нови сгради.

 

Като цяло това, което го прави основен ремонт, е, че първо се извършва груба работа, включително подмяна или ревизия на комуникациите, и едва след това – фино довършване. Дали обзавеждането е включено в обхвата на работата зависи от условията на договора, сключен с изпълнителя. И проектът за интериорен дизайн, като правило, все още е включен. Всъщност без него е почти невъзможно да се постигне идеален резултат.

На кого да поверите извършването на ремонтни дейности в София

 

 

Препоръчително е да изберете компании, които работят на този пазар от дълго време. Освен това те не просто работят, но са увеличили базата от редовни клиенти, доволни от качеството. В крайна сметка не можете да предоставяте лоши услуги в продължение на 15 години, като постоянно инвестирате в реклама и управление на репутацията, или можете да си вършите добре работата и да получавате положителни отзиви и нови поръчки.

 

Този принцип се следва от ремонтната компания в София, Ем Строй Ремонти. По-точно, ние не просто извършваме ремонти, а предоставяме пълен набор от услуги.

С какво „Ем Строй Ремонти” се отличава от повечето фирми предлагащи ремонт на стари жилища

Кой прави ремонти

Само доказани специалисти, които работят в фирмата. Ние не наемаме случайни хора и не препродаваме поръчки. Абсолютно всички служители на компанията са преминали през строг многоетапен подбор и са висококвалифицирани. Освен това има още една важна отличителна черта – тясната специализация на всеки специалист.

 

Тоест шпакловките се извършват от шпакловчик, боядисването – от бояджия, а облицовките – от фаянсаджия. Какво ви дава това? Качеството на ремонта с този подход е безупречно. В края на краищата един човек не може да върши всяка една работа еднакво добре. А в Ем Строй Ремонти това не се изисква, опитен специалист е зает с бизнеса, в който е майстор.

Как плащате за ремонт на апартамент (цена и график на плащане)

Да започнем с Договора, имаме го. А необходимостта да работите конкретно по Договора дори не се обсъжда, защото без това условие никога няма да докажете нито неспазване на срокове, нито несъответствие в качеството. Между другото, има смисъл да се каже нещо допълнително за времето. В Ем Строй Ремонти те са ясно записани за всеки вид работа и са обединени на етапи.

 

Ако нарушим сроковете, ще получите неустойка. Това вече е предвидено в условията на договора по подразбиране. Това означава, че нашето стандартно споразумение за ремонт отразява интересите и на двете страни. Освен това разделянето на етапи влияе върху реда на изчисленията. В крайна сметка ние не вземаме авансови плащания за работа, това е безполезно. Плащате само след като сме приключили с етапа, фиксиран в оценката, и сте го приели като качество.

Качествен ремонт на стар апартамент

Тук отново си струва да изброим няколко причини, тъй като всяка от тях играе важна роля за отличния резултат:

  • Собствен персонал от интериорни дизайнери с отличен вкус. Съставяме подробен въпросник преди да започнем разработването на цялостен дизайнерски проект .
  • Ние не правим само модерни ремонти, които харесвате визуално. Създаваме интериор само за вас, индивидуално, без шаблони, съобразявайки се с начина ви на живот и интереси.
  • Проектантът и майсторът работят заедно по проекта, така че можете да започнете груб ремонт успоредно с разработването на дизайнерски проект.
  • Ясна организация на работата, внимание към детайла и координиране на работата на сродни организации, ако е необходимо.
  • Гарантираме всички атрибути на качествен ремонт , включително равни повърхности, ъгли, фуги Предоставяме до 5 години гаранция за всички видове извършена работа.

Ние също така предоставяме възможност да поръчате дистанционен ремонт на апартамент, ако живеете в друг град. В същото време ще получавате ежедневни снимкови отчети за извършената работа, а нашият счетоводител ще ви изпрати отчет за изразходваните средства като част от оценката.

Откъде да почерпите вдъхновение за избор на интериорен стил

Това не означава, че това е абсолютно безполезно упражнение. Въпреки това е много трудно самостоятелно да се разберат съвременните методи за интериорен дизайн. И дори не защото познатите на мнозина стилове се променят. И не защото са твърде много. Причината се крие във факта, че модерният ремонт на апартаменти включва смесване на стилове.

 

Не че дизайнерският проект трябваше да проектира спалня в бароков стил, а да проектира всекидневната в класически стил. Просто при избора на концепция към основния стил често се добавят акценти от други. Това може да направи само висококвалифициран интериорен дизайнер.

 

В противен случай подобни опити ще изглеждат смешни, създавайки неподходящ лош вкус. Разбирате, че никой собственик на жилище не се интересува от такъв резултат. Но да се върнем към вдъхновението, което препоръчваме да черпите изключително от работата, извършена от компании, които извършват съвременни ремонти с високо качество.

 

Възможно ли е да ремонтирате стар апартамент евтино

Можете да направите всичко, само помислете веднага какъв ще бъде резултатът от това събитие. Първо трябва да определите целите си. Искате ли да направите безупречно качествен ремонт, който буквално ще ви примамва вкъщи в продължение на много години, обгръщайки ви с комфорт и възхищавайки с функционалност?

 

Или може би искате да платите малко и да участвате в лотарията: колко бързо ще се уморите от нискокачествени ремонти, направени от съмнителни материали във всички отношения? Между другото, във втория случай също плащате, а не факта, че е по-малко. В крайна сметка евтиният ремонт няма да продължи дълго, което означава, че трябва да инвестирате в него по-често.

От какво не можете да спестите, когато ремонтирате апартаменти втора употреба

Ясно е, че не можете да спестите от качеството, но това, което им влияе, има смисъл да се изброят:

  • Декоративни материали. Освен това, както за фино довършване, така и за груба работа. В края на краищата, как ще се излее подовата замазка и ще се направи хидроизолация на мокри зони, зависи способността да се правят висококачествени облицовки и да не се наводняват съседите отдолу в бъдеще.
  • Квалификация на специалист по ремонт. Луди екипи идват и си отиват, сменят телефонни номера, за да не бъдат обезпокоявани от недоволни клиенти. И остават надеждни компании, които работят сами за резултати. Например „Ем строй Ремонти” предоставя услуги от 2010 г., без да променя главния изпълнителен директор начело на организацията.

Ремонт на стара къща преди и след

След като разгледате портфолиото ни от ремонти и се запознаете задочно с екипа на Ем Строй Ремонти, вероятно ще искате да ни зададете въпроси. Да кажем, колко ще струва ремонтът на стар апартамент, окончателна ли е цената или се променя, в какъв срок може да се ремонтира апартамент в София?

 

Ние сме готови да ви дадем компетентни отговори на всички тези и много други въпроси, до обхвата на работата по оценки и изчисления. Специалистите на Ем Строй Ремонти  Ви канят да посетите някой от нашите обекти, ако искате сами да се убедите в нашия подход към работа и качество. Обадете се на телефон 0896221099

Вашият коментар